Kiri - Chedan , tengah - Tuan Redzuan & Chef Obie
Alhamdulillah,
Selesai #kelasmasakanperniagaan #katering ..bersama Tuan Redzuan yg hebat memasak merupakan merupakan org kuat kitchen disalah sebuah rest & cafe di #srihartamas Terima Kasih...you deserve it bro !
Selain itu Ada kejutan.. dari usahawan gigih parit raja ,Muar iaitu #chedanCCChedan Nasi Kukusauke tauhu pok,macam2 tauhu ,Nasi Kukus ,char kuaey teow & eksekutif Coway..datang melawat #chefobie ,terharu chef..macam Biasa buah tangan tu Ada ada aje..bak kata P.A chef Obie iaitu miss nesa.. Nesa Priya chedan ni orangnya memang bagus !
Okay , berbalik dalam siri Kelas Masakan Perniagaan Popular Chef Obie,
Kelas Masakan Katering yang mula menjdai pilihan para peniaga , usahawan , pengusaha restauran, pilihan tukang-tukang masak untuk menambahkan dan menajamkan lagi ilmu masakan selain sebagai menu utama dalam pakej katerer.
Pilihan Pelajar kali ini untuk Kelas Katering ini ialah
1. Nasi Beriyani
2. Ayam Masak Beriyani
3.Daging Masak Hitam Manis
4.Kambing Masak Kuzi
5.Dalcha Sayur Mahameru
6.Pajeri Nenas
KELAS MASAKAN PERNIAGAAN 2018 : Pilihan Untuk Bulan NOVEMBER
4/11/2018
11/11/2018
18/11/2018
24/11/2018
29/11/2018
SIRI KATERING PAKEJ 1
Fees/ Yuran RM3000
Fees Pnjaga OKU,ibu tunggal & pesara RM2500
Fees Pnjaga OKU,ibu tunggal & pesara RM2500
Nasi Minyak / Hujan Panas atau
Nasi Beriani atau
Nasi Tomato
Nasi Beriani atau
Nasi Tomato
Ayam Masak Merah atau Ayam Hijo atau
Ayam Beriani atau
Ayam Rendang Minang
Ayam Beriani atau
Ayam Rendang Minang
Daging Masak Hitam Manis atau
Daging Kurma Berkentang atau
Rendang Daging
Daging Kurma Berkentang atau
Rendang Daging
Kambing Beriani atau
Kambing Kuzi atau
Kari Kambing India Selatan atau
Kambing Vindaloo
Kambing Kuzi atau
Kari Kambing India Selatan atau
Kambing Vindaloo
Dalcha Sayur Mahameru
Dalcha Melayu
Pajeri Nanas atau
Pajeri Terung atau
Pajeri Mentimun
Jelataah Mentah
Pajeri Terung atau
Pajeri Mentimun
Jelataah Mentah
Intipati :
1.M.E.P Untuk ke semua Menu
2.Standard resepi Untuk Perniagaan Katering ( Buku Standard Resepi )
3.Tips-tips menyediakan hidangan katering untuk 10-1000 pax
4.Pelajar belajar secara hands on 1 to 1
5.Tips membeli bahan mentah dari pembekal dan cara membuat tempahan.
2.Standard resepi Untuk Perniagaan Katering ( Buku Standard Resepi )
3.Tips-tips menyediakan hidangan katering untuk 10-1000 pax
4.Pelajar belajar secara hands on 1 to 1
5.Tips membeli bahan mentah dari pembekal dan cara membuat tempahan.
Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie
Lokasi : Merdeka Villa ,
Jalan Merdeka , Ampang
Jalan Merdeka , Ampang
Landmark : Spectrum Mall
Masa : kelas akan bermula pada pukul 11 pagi-5 ptg
Kelas : Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef )
Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja
Perhatian :
Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
ke salah satu akaun pilihan
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU
Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
Dan whatsapp Infonya ke
Dan whatsapp Infonya ke
01722620719
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie di talian
0172260719 sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas Diadakan.
#kelasmasakanperniagaan #kelasmasakankatering#katering#kelasmasakanpopularchefobie #chefobie #mgjconsultancy
No comments:
Post a Comment