Wednesday, November 7, 2018

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN NASI LEMAK KUKUS BERLAUK

Pertanyaan berkaitan #kelasmasakanperniagaan #chefobie konsisten
Info pilihan-pilihan kelas lebih Daripada 20 Jenis diupdated dalam #blogspotchefgunawanmalaysia.blogspot.com




Antara Menjadi pilihan peniaga ,pengusaha kedai makan ,cafe ,Restauran mahupun online food delivery ialah #kelasnasilemak #kelasnasilemakberlauk


Tarikh Pilihan Bulan November 2018

15/11/2018 khamis
22/11/2018 khamis

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN NASI LEMAK KUKUS BERLAUK

YURAN /FEE : RM2000 
Pesara / Ibu Tunggal / Penjaga memiliki Anak OKU : RM1500





Intipati

1.Teknik Mudah Masak Nasi Lemak Kukus
2.Standardize Resepi Ibu Sambal Utk Berniaga
3.Teknik Penyediaan Mudah & Pantas Untuk Lauk Pauk seperti Sambal Tumis Bilis, Sambal Tumis Sotong ,Sambal Tumis Kerang, Rendang Ayam ,Rendang Kerang & Sambal Paru
4.Teknik Penyimpanan utk berniaga.






Masa : Setiap jenis kelas akan bermula pada pukul 11 pagi

Kelas : Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef  )

Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja

Pelajar akan menerima 1 x Sijil ( no.siri )


Hubungi : 60172260719 chef obie


Perhatian :

Pelajar Yang berminat 
Wajib memilih sendiri tarikh dan hari untuk kelas diadakan.

Pelajar Wajib  Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan 

i- CIMB 7619121286

ii- MAYBANK 151409098193

iii- BSN 14005-41-00008021-7

atas nama 
Muhamad Gunawan Jamil

ATAU

Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY

Bank Islam No akaun 12122010028739



Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
Dan whatsapp Infonya ke 



01722620719

p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie di talian 

0172260719 sama ada melalui whatsapp atau call

Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas diadakan


Hubungi
Chef Obie & crew's

No comments:

Post a Comment

CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025

  CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025 Assalammulaikum wbt Dan Salam Sejahtera ,  Pejuang-pejuang F&B semua , pasti bukan ...