LOKASI : Berhadapan HUKM . I.Y.C Pusat Belia Antarabangsa , Cheras , Kuala Lumpur
YURAN @ FEE :
Booking bengkel SEKARANG yuran hanya RM50.00 seorang !
TARIKH : 4 FEBUARI 2018
HARI : Ahad
MASA : 9 pagi hingga selesai
HUBUNGI : 016 9166010 Miss Nesa atau 0172260719 chef obie
Untuk Booking Tempat Anda Dalam Bengkel Ini
( Makan Tengah Hari Disediakan )
Demo & Semi Hand Ons - bergroup@berkumpulan
BENGKEL INI ANDA AKAN BELAJAR :
JENIS KUIH MELAYU
KARIPAP 2 JENIS- AYAM BERIANI BERKENTANG & ISI IKAN
CUCUR BADAK
KASTURI
KERIA
KARIPAP 2 JENIS- AYAM BERIANI BERKENTANG & ISI IKAN
CUCUR BADAK
KASTURI
KERIA
Keistimewaan Peserta Bengkel
1.Turut Sama demo dan semi hand ons bersama chef obie
2.Nota Bengkel
3.Sijil
4.Peserta juga diberi peluang dalam memasarkan perniagaan mereka dalam website milik penganjur selama 4 bulan berturut-turut tanpa sebarang bayaran.
5.Dan.... Bengkel Enjoy !
Perhatian :
Peserta Wajib Membuat Pembayaran PENUH Yuran
ke salah satu akaun pilihan
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
Dan whatsapp Infonya ke
01722620719 atau 016 9166010
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie di talian
0172260719 atau 0169166010 sama ada melalui whatsapp atau call
No comments:
Post a Comment