Saturday, January 6, 2018

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN : KELAS SATAY DAN SATAY FROZEN POPULAR ( pengambilan Januari 2018 )




KELAS MASAKAN PERNIAGAAN:
SATAY DAN SATAY FROZEN POPULAR 
( pengambilan Januari 2018 )

YURAN /FEE 

RM2200 ( Normal )
Promosi : RM1900


Intipati

Asas Penggunaan Bahan Satay Terbaik & Sedap

Ayam , Daging & Tulang

Penyediaan Kuah kacang marvoulles ,sambal garing dan

nasi impit

Perapan yang betul

Cara Mencucuk satay

Cara Membakar satay dengan betul & Wangi

Kos Dan Cadangan Harga Jualan

Extra - Satay Tulang Ala Satay Jelebu


***1 x Sijil diberi 
makan & minum disediakan

Wajib Membuat Pembayaran 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan


i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7

atas nama

Muhamad Gunawan Jamil

atau

Akaun Syarikat 
MGJ CONSULTANCY
BANK ISLAM 12122010028739

Kemudian

Bukti Pembayaran Perlu Disimpan

Dan whatsapp Infonya ke


01722620719

*** Baki 30% perlu dijelaskan pada hari kejadian

Lokasi : Merdeka Villa, Ampang







 


Hubungi 

+0172260719 chef obie
+0169166010 Nesa

MGJ CONSULTANCY 




#kelasmasakan #kelassatay #sataytulang#satayfrozen #mgjconsultancy #chefobie

No comments:

Post a Comment

CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025

  CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025 Assalammulaikum wbt Dan Salam Sejahtera ,  Pejuang-pejuang F&B semua , pasti bukan ...