KELAS MASAKAN PERNIAGAAN:
SATAY DAN SATAY FROZEN POPULAR
( pengambilan Januari 2018 )
YURAN /FEE
RM2200 ( Normal )
Promosi : RM1900
Intipati
Asas Penggunaan Bahan Satay Terbaik & Sedap
Ayam , Daging & Tulang
Penyediaan Kuah kacang marvoulles ,sambal garing dan
nasi impit
Perapan yang betul
Cara Mencucuk satay
Cara Membakar satay dengan betul & Wangi
Kos Dan Cadangan Harga Jualan
Extra - Satay Tulang Ala Satay Jelebu
***1 x Sijil diberi
makan & minum disediakan
Akaun Syarikat
Lokasi : Merdeka Villa, Ampang
Hubungi
+0172260719 chef obie
+0169166010 Nesa
MGJ CONSULTANCY
#kelasmasakan #kelassatay #sataytulang#satayfrozen #mgjconsultancy #chefobie
SATAY DAN SATAY FROZEN POPULAR
( pengambilan Januari 2018 )
YURAN /FEE
RM2200 ( Normal )
Promosi : RM1900
Intipati
Asas Penggunaan Bahan Satay Terbaik & Sedap
Ayam , Daging & Tulang
Penyediaan Kuah kacang marvoulles ,sambal garing dan
nasi impit
Perapan yang betul
Cara Mencucuk satay
Cara Membakar satay dengan betul & Wangi
Kos Dan Cadangan Harga Jualan
Extra - Satay Tulang Ala Satay Jelebu
***1 x Sijil diberi
makan & minum disediakan
Wajib Membuat Pembayaran 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
atau
Akaun Syarikat
MGJ CONSULTANCY
BANK ISLAM 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
Dan whatsapp Infonya ke
01722620719
*** Baki 30% perlu dijelaskan pada hari kejadian
*** Baki 30% perlu dijelaskan pada hari kejadian
+0172260719 chef obie
+0169166010 Nesa
MGJ CONSULTANCY
#kelasmasakan #kelassatay #sataytulang#satayfrozen #mgjconsultancy #chefobie
— in Ampang, Kuala Lumpur.
No comments:
Post a Comment