Malaysia Selebriti Chef , Profesional Chef , Duta Produk @ Product Ambassador , Penulis Buku Masakan &Properties Advisor For Hotel & Resorts ./ FB : chefobie untold IG : chef_obie_official email : gunawan.jamil@gmail.com malaysiapropertiespure@gmail.com Blog utama : chefgunawanmalaysia.blogspot.com chefobie.blogspot.com ( coretan personal ) sajianlazat@blogspot.com chefbiskut.blogspot.com Hotline : 0172260719
Monday, July 22, 2013
Kuih Raya- Biskut Kacang Mazola
Terima Kasih kerana melawat blog chef obie
yang biase-biase ni..
sempena dengan kedatangan bulan yang penuh keberkatan
kepada kaum muslimin dan muslimat di dunia ni..
chef obie ada menjual biskut raya tradisional dan moden juga rasa
fusion,Biskut raya ini juga obie jadikan goodies untuk pelbagai majlis.
Biskut-biskut ini dibuat dengan penuh kasih sayang..heee
yang penting kualiti dan penggunaan bahan untuk membuat biskut
raya ini adalah daripada bahan yang bagus dan berkualiti.
Bagi memenuhi citarasa tempatan....chef obie hidangkan anda
biskut raya chefbiskut... 2013
Biskut Kacang Mazola 1 Tub RM28.00
memang trademark..kat rumah chef obie mesti kena ada biskut mazola ni...
resepi turun temurun....tau...
sedap..lemak manis masin dan penuh rasa kacang yg kaya...
Cara Tempahan:
Jumlah Kuantiti tempahan : ( xx )
Jumlah Harga : ( RMxx )
Bank In ke akaun : MBB Muhamad Gunawan Jamil
151409098193
Setelah Pembayaran : P/M atau MSG terus hubungi 017 22607119
Tetapkan Tarikh Pick up Tempahan : ( xx/0x/13 )
Lokasi Pick Up Tempahan : Merdeka Villa, Jalan Merdeka, Ampang ( landmark- spectrum mall )
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025
CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025 Assalammulaikum wbt Dan Salam Sejahtera , Pejuang-pejuang F&B semua , pasti bukan ...
-
Assalammualaikum wbt, Hari ni bie nak sharing resepi asas bechamel sauce, apa tu bechamel sauce? bechamel sauce ni lebih mudah kite panggi...
-
Kuih Tradisional India : Resepi Vadai Popular Chef Obie Bahan 240 gm Kacang dhal / ulundhu 1 sudu besar Tepung Beras 1 ...
No comments:
Post a Comment