
Malaysia Professional Chef , F&B Consultant , Duta Produk @ Product Ambassador , Penulis Buku Masakan &Properties Advisor For Hotel & Resorts ./ FB : chefobie untold IG : chef_obie_official email : gunawan.jamil@gmail.com malaysiapropertiespure@gmail.com Blog utama : chefgunawanmalaysia.blogspot.com chefobie.blogspot.com ( coretan personal ) sajianlazat@blogspot.com chefbiskut.blogspot.com Hotline : 0172260719
Monday, February 24, 2014
melayan kelas masakan personal dan kek 3D
Assalammualaikum wbt,
Alhamdulillah...selesai urusan minggu lepas...
tidak lah terlalu sibuk, ape pun memenuhi komitmen kerja bie
yang telah bie tetapkan. Seronok dan teruje bile ade
pelajar yang terserlah hebatnye sudi datang untuk belajar
secara personal dari chef obie...,maaf jike ade kekurangan
walau bie dalam proses untuk kembali sihat seperti sedia kala
InsyaAllah bie telah cube beri yang terbaik dan termampu yea...
semoga ade kebaikan yang didapati dalam kelas personal bie itu.
Malah ade pelajar vateran yang
bie anggap seperti seorang ibu sanggup hadirkan diri juge...
termasuklah yang mude cam bie ni..heee mude sangat kew bie ni ?
Kepada Puan Yan dari rawang terima kasih yea order 3D kek untuk hubbynye..
siap sambut birthday utk hubby tersayang di the ship kl & tq sebab invite chef obie...
semoga enjoy yea...
bile tengok pic kat atas ni..
bie tengah menikmati makan malam ...
jarang di ambil pic begini... terima kasih kepada
photographer candid " MRS Vampire Cute " pic nicela...
sekadar kongsi pic dan sedikit citer aje dari bie minggu lepas,
lokasi di nandos' klcc - bile dah berdiet tu...
tibe mase makan..kire menu sihat gitu...heeee
makan malam ni awal tau dalam kul 6 petang gitu,...
menu dalam menarik dan dalam budget juge,...
ok la tu.. layan yea
Oppsss table manners... tak boleh pakai cap @ hat yea...
adab sewaktu makan... topi perlu dibuka...
maklum bie kalau setakat nak berwindows shopping aje
mesti pakai cap..
peace yo!
Terima kasih kepada pelayan nando's klcc..
yang mesra dan alert!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Aneka Resepi 2025 / 2026
Assalamualaikum wbt Salam Sejahtera Tahun 2025 juga hampir dipenghujung,ada yg telah berjaya dgn perancanga. Masing-maaing , ada yg sedang...

-
Assalammualaikum wbt, Hari ni bie nak sharing resepi asas bechamel sauce, apa tu bechamel sauce? bechamel sauce ni lebih mudah kite panggi...
-
Ahad kembali lagi, sejuk dan dingin cuaca hari ni , Seperti biasa bie masih di icu / ccu Hospital Banting... Dan hari ini bie nak sharing...
No comments:
Post a Comment