Monday, March 9, 2015

Contest giveaway chef obie & Dasyat Mojo

Assalammualaikum wbt 
dan salam sejahera ...
hujan lebat kat area ampang
waktu sekarang ni..
Klcc pun tak nampak dari view rumah chef..
cancel program malam ni..
tapi anda jangan lupe yea join contest yang chef obie mulakan pada hari ini..
Contest Giveaway Chef Obie CGCO
Ada lebih 60 hadiah menarik untuk diberikan kepada anda oleh
para penaja CGCO

klik link dibawah ini


dalam pada tu chef sedang layan lagu daripada mojo- tajuk die Dasyat..
lagu ni untuk ibu yang kite semua kasihi..

Untuk mak chef obie juge..
sayang mak ketat-ketat!

layan jangan tak layan



Lirik Lagu Dahsyat - MOJO



Aku cinta kamu
Lebih dari hatiku mampu
Pasti jiwa takkan bisa
Hidup tanpa hadirnya kamu

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu

Kita dua hati
Selamanya takkan terpisah
Kau dan aku punya cinta
Paling terindah di dunia

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu
Ohhh

Tiada yang bisa
Mengisi ruang di hati
Aku mohon jangan pergi
Jiwa ini perlu kamu
Ohh.. Wohooohh…
Tetap cinta selama-lamanya

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu
Ohhhh

Tiada yang bisa
Mengisi ruang di hati
Aku mohon jangan pergi
Jiwa ini perlu kamu





No comments:

Post a Comment

RESEPI PILIHAN RAMADHAN CHEF OBIE : PAU SAMBAL @ BURGER MALAYSIA

RESEPI PILIHAN RAMADHAN CHEF OBIE : PAU SAMBAL @ BURGER MALAYSIA Assalammualaikum wbt, Salam beribadah di Bulan yang penuh keberkatan i...