CARA BUAT KULIT KARIPAP RANGUP CHEF OBIE
Bahan Utama
500gm Tepung Gandum
2 sudu besar Minyak Masak
1 sudu besar Marjerin
3/4 cawan Air Sejuk
Cara buat rujuk link dibawah
https://youtu.be/vZAn7swGpJk
"KARIPAP SARDIN 83K" CHEF OBIE
Follow Chefobie Untold
Bahan Utama
500gm Tepung Gandum
2 sudu besar Minyak Masak
1 sudu besar Marjerin
3/4 cawan Air Sejuk
Cara buat rujuk link dibawah
https://youtu.be/vZAn7swGpJk
"KARIPAP SARDIN 83K" CHEF OBIE
Follow Chefobie Untold
#karipap #kulitkaripap #kulitkaripaprangup #karipapsardin #karipapmini #karipapfrozen #karipapikan #karipapayam #karipapkentang #KaripapKeledek
Anda yg mempunyai isu ini sehingga tahun 2024 ?
- Tidak tahu menu dalam kedai mana yg perlu dilupuskan dan mana yg perlu dikekalkan
- Ingin memantapkan lagi menu sedia ada
- Ingin menjadikan menu pilihan sendiri sebagai menu pilihan pelanggan
- Ingin standardkan resepi menu sedia ada sesuai dengan harga jualan dan profit yg memuaskan
- Tidak tahu bagaimana utk tangani isu pembaziran dlm menu hidangan yg tidak disedari
- Ingin Kurangkan pekerja atau manpower tanpa mengganggu pengeluaran produktiviti
- Dan ....banyak lagi isu-isu yg berkaitan
Hola hola roger roger CHEF OBIE & Team untuk Research And Development ( R&D ) menu baru untuk kedai anda atau memantapkan lagi menu sedia ada untuk lebih standardize ber SOP
http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie ( Pengasas )
mgjconsultancyfile@gmail.com
p/s Fees / Yuran berpatutan dan ia bersesuaian dengan skala masalah yang sedang anda hadapi
Atau Anda perlukan perkhidmatan FOOD CONSULTANT Chef Obie
Yang BerSOP & Standardize ?
Food Testing
Setup Restaurant
Kiosk
Gerai
Food Delivery
Catering
Related F&B Bussines
http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie
p/s Fees / Yuran berpatutan dan ia bersesuaian dengan skala masalah yang sedang anda hadapi
Jangan segan untuk hubungi pihak Chef Obie !!! Ramai telah berjaya dan memenuhi impannya , Anda bila lagi ?
http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie
p/s Fees / Yuran berpatutan dan ia bersesuaian dengan skala masalah yang sedang anda hadapi
No comments:
Post a Comment