Tuesday, November 5, 2024

Ingin Buka Resto Di Tahun 2025 ?

  Ingin Buka Resto Di Tahun 2025 ?

Assalammualaikum wbt , anda yang amat memerlukan pertolongan daripada pihak Chef Obie untuk membantu anda yang baru ingin menceburkan diri dalam dunia perniagaan berasaskan makanan - nak buka kedai makan , produk makanan dan yang berkaitan dangannya , jangan tunggu lagi boleh terus hubungi Chef Obie nombor contact dibawah !

✅Ingin Buka Bizz Yg Baru
✅Ingin upgrade Menu
✅Ingin standardize & SOP Bizz Anda Sedia Ada & Yg baru ?
✅Isu Berkaitan F&B

Anda Serious boleh direct hubungi Chef Obie
MGJ CONSULTANCY
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
gunawan.jamil@gmail.com

SILA FOLOW FB PAGE : BAZAAR CHEF OBIE

Chef Obie sukacita nak kongsikan info sebagai bukti & memori

✅Antara Testimoni-testimoni Pelajar Kelas Masakan Perniagaan Baking Dan Komersial Chef Obie juga melalui food consultant ✅
PAK MAON KITCHEN / PORT PAK MAON
Yan / Guar Chempedak Kedah

LOLA'S KITCHEN
Alor Gajah Melaka

RESTAURAN RONEY SATAY ( Satay & Nasi Kukus Ayam Goreng Berempah )
Pusat Perniagaan Adnium
Bandar Bukit Beruntung , Bukit Sentosa & Klang

RESTORAN MAI SHAH D'SEMPALIT
Disempalit Raub Pahang

ANNYEONGHASEYO ( Korean Halal Food )
Kota Bharu , Kelantan

DECEMBER RESTAURAN ( Western & Fried )
Kota Belud Sabah

ORANGE Masakan Cina & goreng
Bangi Foodcourt 1
Jln reko , Kajang

BURN CAFE
Tok Molor Kuala Terengganu & Bandar Seri Putra Bangi

KEDAI NASI AYAM PENYET ( Adik )
Kerteh , Terengganu

FOODJAM
Bukit Rahman Putra
Sungai Buloh, Selangor

SAFHYD STEAK HOUSE
Jalan kubur tanah merah,berdekatan masjid ismail petra , Kelantan

SAFHYD STEAK HOUSE
No 48 , Jalan Nova u/5 ,
Subang Bestari
Shah Alam

MANGROOVE CAFE WESTERN FAMILY
370 , Jalan Tai Shin Jar
Kuching , Sarawak

MAKAN SHACK
2186,G floor, Jln Bukit Minyak
Kawasan Perniagaan Asas Murni
Bukit Mertajam, Seberang Prai

SNOW BALL DANCE
Chef Pak Di, Melaka

DESARU VIBE LOUNGE
No 19,Jalan Dato Jaafar 24/1 Taman Mutiara Desaru Bandar Penawar, Johor

MEEN PITSTOP
Ulu Pulai, Gelang Patah , Johor ( Berdekatan Legoland Malaysia )

RESTORAN TAT NASI AYAM
Desaru Bandar Penawar, Johor

DAPUR AISHAH Nasi Kukus Ayam Goreng Berempah
Wisma Central , Kuala Lumpur

THE GRINDER
Kajang, Selangor ( kiosk mengikut events )

FISH TAKE AWAY muhammadrauffnc
Tasek kenyir, Terengganu

NEVER BACK DOWN ( Western Food )
Kedah Darul Aman

STEAKHOUSE XXXX
Kota Bharu , Kelantan

STEAKHOUSE WESTERN
Penang

STATION MEE ( Mee Rebus & Mee Bandung )
Bukit Mertajam ,Penang

TASIK BERA STATION ( TBS )
Tasik Bera , Pahang

WESTERN BROTHERS
Kulai , Johor

RESTORAN KUNING KUNYIT
Damansara Height , Kuala Lumpur

MALAYSIA CATERER
Texas, United State Of America

KATERING EMAS
Klang

HOR RESTAURANT
Hong Kong , Republik Of China

DEE HOUSE RESTAURANT
Taman Bukit Rambai , Melaka

MERCIK CHAR KUEY TEOW
Parit Raja, Batu Pahat, Johor

BEST CHAR KUEY TEOW
Petaling Jaya , Selangor

CHAR KUEY TEOW ( Adik )
Kg baru, Kuala Lumpur

CHAR KUEY TEOW PJ
Pasar Malam Petaling Jaya

DAPUR LAILII
Kajang, Selangor

SATAY xxxxxx
Kajang, Selangor

SATAY MUADZAM ( Food Truck )
Pahang Darul makmur

IPOH CAKOI
Ipoh, Perak
Dan banyak Lagi outlet ,kiosk ,kedai Makan , lunchbox dari para pelajar Chef Obie merata Malaysia .
✅Kepada Anda Peniaga Dan Usahawan Makanan jangan lepaskan peluang menambahkan lagi ilmu kemahiran Memasak Menu-menu yg jelas menjadi pilihan utama orang ramai.
Klik link yg dikongsikan ini
http://chefgunawanmalaysia.blogspot.com/.../kelas...
Kelas Masakan Perniagaan Baking Dan Komersial Chef Obie ✅ Lebih 100 Pilihan Pakej

Kepada anda yang mempunya kedai makan / restoran / berkaitan dan Inginkan R&D Menu Baru , mahupun ingin upgrade menu lama . Boleh terus hubungi Pihak Chef Obie

MGJ CONSULTANCY
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
gunawan.jamil@gmail.com
SILA FOLOW FB PAGE : BAZAAR CHEF OBIE




👇
Anda yg mempunyai isu ini sehingga tahun 2024 ?
- Berjaya buat sale tinggi setiap bulan tetapi profit terlalu sedikit.
- Tidak tahu menu dalam kedai mana yg perlu dilupuskan dan mana yg perlu dikekalkan
- Ingin memantapkan lagi menu sedia ada
- Ingin menjadikan menu pilihan sendiri sebagai menu pilihan pelanggan
- Ingin standardkan resepi menu sedia ada sesuai dengan harga jualan dan profit yg memuaskan
- Tidak tahu bagaimana utk tangani isu pembaziran dlm menu hidangan yg tidak disedari
- Ingin Kurangkan pekerja atau manpower tanpa mengganggu pengeluaran produktiviti
- Dan ....banyak lagi isu-isu yg berkaitan.


Hola hola roger roger CHEF OBIE & Team untuk Research And Development ( R&D ) menu baru untuk kedai anda atau memantapkan lagi menu sedia ada untuk lebih standardize ber SOP ❤
👇
👇
http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie ( Pengasas )
mgjconsultancyfile@gmail.com

p/s Fees / Yuran berpatutan dan ia bersesuaian dengan skala masalah yang sedang anda hadapi





Atau Anda perlukan perkhidmatan FOOD CONSULTANT Chef Obie
Yang BerSOP & Standardize ?

✅Food Testing
✅ Setup Central Kitchen
✅ Setup Restaurant
✅ Kiosk
✅ Gerai
✅ Food Delivery
✅ Catering
✅ Related F&B Bussines
👇
👇
p/s Fees / Yuran berpatutan dan ia bersesuaian dengan skala masalah yang sedang anda hadapi







MGJ CONSULTANCY
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
gunawan.jamil@gmail.com
SILA FOLOW FB PAGE : BAZAAR CHEF OBIE


No comments:

Post a Comment

Ingin Buka Resto Di Tahun 2025 ?

   Ingin Buka Resto Di Tahun 2025 ? Assalammualaikum wbt , anda yang amat memerlukan pertolongan daripada pihak Chef Obie untuk membantu and...