Tuesday, December 26, 2017

BENGKEL KUIH MELAYU FROZEN KEMASUKAN JANUARI 2018

BENGKEL MASAKAN PERNIAGAAN KUIH MELAYU FROZEN POPULAR CHEF OBIE
kemasukan Januari 2018






LOKASI : Berhadapan HUKM . I.Y.C Pusat Belia Antarabangsa , Cheras , Kuala Lumpur
YURAN @ FEE :

Booking bengkel SEKARANG yuran hanya RM50.00 seorang !

TARIKH : 27 JANUARI . 2018
HARI : Sabtu
MASA : 9 pagi hingga selesai

HUBUNGI : 016 9166010 Miss Nesa atau 0172260719 chef obie



Untuk Booking Tempat Anda Dalam Bengkel Ini

( Makan Tengah Hari Disediakan )
Demo & Semi Hand Ons - bergroup@berkumpulan


BENGKEL INI ANDA AKAN BELAJAR :

JENIS KUIH MELAYU

KARIPAP 2 JENIS- AYAM BERIANI BERKENTANG & ISI IKAN

CUCUR BADAK

KASTURI


Keistimewaan Peserta Bengkel


1.Turut Sama demo dan semi hand ons bersama chef obie

2.Nota Bengkel

3.Sijil

4.Peserta juga diberi peluang dalam memasarkan perniagaan mereka dalam website milik penganjur selama 4 bulan berturut-turut tanpa sebarang bayaran.

5.Dan.... Bengkel Enjoy !


Perhatian :



Peserta Wajib Membuat Pembayaran PENUH daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan


i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7

atas nama

Muhamad Gunawan Jamil

atau

Akaun Syarikat 
MGJ CONSULTANCY
BANK ISLAM 12122010028739

Kemudian

Bukti Pembayaran Perlu Disimpan

Dan whatsapp Infonya ke



01722620719 atau 016 9166010


p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie di talian



0172260719 atau 0169166010 sama ada melalui whatsapp atau call

No comments:

Post a Comment

CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025

  CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025 Assalammulaikum wbt Dan Salam Sejahtera ,  Pejuang-pejuang F&B semua , pasti bukan ...