KELAS CHAR KUEY TEOW CKT + KUEY TEOW GORENG KTG JANUARI 2018
( Bazaar , Foodtruck , Pasar Malam , Gerai Dan Sebagainya )
YURAN /FEE
RM650 ( Normal )
Promosi : RM600
Pesara / Ibu Tunggal / Penjaga memiliki Anak OKU : RM500
INTIPATI KELAS MASAKAN :
Membuat Sos Asas CKT.
Penyediaan Asas- Miss En Place CKT & KTG
Penyukatan & Standard CKT & KTG
Penyimpanan.
Penggunaan Standard Resepi.
Kos & Cadangan Harga Jualan
Tarikh Kelas : Sepanjang Bulan JANUARI 2018
Pelajar Boleh memilih tarikh dan hari untuk kelas diadakan
Di Antara Isnin hingga Khamis
Sabtu atau Ahad
( Jumaat Kelas Tiada Diadakan )
Masa : Setiap jenis kelas akan bermula pada pukul 11 pagi
Kelas : Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef )
Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja
Pelajar akan menerima 1 x Sijil ( no.siri )
CARA MENYERTAI KELAS MASAKAN PERNIAGAAN INI :
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
Kemudian
01722620719
Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie ( Chef Profesional & Selebriti )
Pelajar Yang berminat
Wajib memilih sendiri tarikh dan hari untuk kelas diadakan.
Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
Atau ke
Akaun Syarikat
MGJ CONSULTANCY
BANK ISLAM 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
Dan whatsapp Infonya ke
01722620719
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie di talian
0172260719 sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas Diadakan.
Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie ( Chef Profesional & Selebriti )
Lokasi : Merdeka Villa ,
Jalan Merdeka , Ampang
Landmark : Spectrum Mall
Berdekatan - LRT Cahaya , LRT Ampang ( 10-15 minit dari KLCC )
INFO PENGINAPAN BERDEKATAN BAGI PELAJAR DARI LUAR KL :
Hotel D'Olive
Alamat: A-7-G & A-8-G Merdeka Place, Jalan Merdeka, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia
No comments:
Post a Comment