KELAS MASAKAN PERNIAGAAN :
Slot dibuka untuk 26 , 27 & 28 Disember 2017
Kelas Chinese food ( Pilihan 3 ) Sizzling Dan Claypot
Pelajar-pelajar chef obie terdiri daripada pelabagai latarbelakang, mereka telah berjaya mengaplikasikan kembali apa yang telah dipelajari dalam hanya one day course cooking class.Chef obie berpengalaman membentuk komuniti dalam memperkasakan ilmu masakan sebagai punca pendapatan utama .
Slot dibuka untuk 26 , 27 & 28 Disember 2017
Kelas Chinese food ( Pilihan 3 ) Sizzling Dan Claypot
Pelajar-pelajar chef obie terdiri daripada pelabagai latarbelakang, mereka telah berjaya mengaplikasikan kembali apa yang telah dipelajari dalam hanya one day course cooking class.Chef obie berpengalaman membentuk komuniti dalam memperkasakan ilmu masakan sebagai punca pendapatan utama .
Normal Fee RM2200
Fee Disember RM1700
Sizzling & Claypot
Mee / Rice.
Sos Original
Sos Blackpepper
Chinese Curry
Szchuan Soup / Hainan+Hoishin
Ayam / Daging / Udang
Intipati :
1.Asas Penyediaan Mess En Place-
Sos original Sizzling Dan Claypot
Sos Black Pepper Sizzling Dan Claypot
Chinese Curry Sizzling Dan Claypot
Szchuan Soup / Hainan+Hoishin
Ayam / Daging / Udang
2.Sukatan ala Carte order
3.Cara menggunakan Sizzling Plate dan Claypot
4.Sukatan Standard dan menggunakan standard resepi
Masa : 11 pagi hingga selesai
Lokasi : Merdeka Villa, Ampang
Sijil x 1
Makan & Minum
Perhatian :
Peserta Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70 % daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan DIBAWAH
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
atas nama Muhamad Gunawan Jamil
Atau ke
Akaun Syarikat
MGJ CONSULTANCY
BANK ISLAM 12122010028739
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie di talian
0172260719 atau 0169166010 sama ada melalui whatsapp atau call.
Peserta Wajib MENYELSAIKAN BAKI YURAN 30% pada hari kejadian kelas diadakan.
Hubungi : +0172260719 chef obie
+0169166010 Nesa
MGJ CONSULTANCY
#kelassizzling #kelasclaypot #sizzling #claypot#yeemee #masakancina #masakancinamuslim#chefobie #mgjconsultancy
No comments:
Post a Comment