2017 : SKY CHEF CATERING KUALA LUMPUR 1000 pax
Pakej 2 #
RM12 perpax
Nasi Minyak Mewangi @ Nasi Beriani @ Nasi Minyak Hujan Panas @ Nasi Kabuli
Nasi Putih Pandan
Ayam Masak Merah @ Ayam Masak Beriani @ Ayam Masak Rendang Minang @ Ayam Masak Kari India Selatan Berkentang @ Ayam Goreng Berempah Marvellous
Daging Masak Hitam Manis @ Rendang Tok @ Gulai Daging Terengganu @ Daging Kerbau Masak Hitam @ Daging Goreng Kunyit + Kuah Asam Bercili
Ikan Talang Masak Lemak Nenas Cili Api
Sayur Dalcha Mahameru
Ikan Masin + Ulam ulaman + Sambal Belacan , Cencalok & Kuah Asam
Jelataah Mentah @ Salad Arab
Pappadom
Puding 3 Tier ( FREE )
Assorted DADIH buah buahan @ Potongan Buah Oren
Teh O Panas @ Teh Tarik
Air Sirap Selasih Pandan
FREE 80 botol 1.5 liter Mineral Water
FREE HIDANGAN MEJA BERADAB
2 set Ayam Golek
2 set Udang Panjat
2 set Siakap Semua Rasa
2 set Ketam Kam Heong
2 set Meat Ball & Black Peppersauce
2 set Mash Potato
10 set Dessert Panacotta
Hiasan Fruit Carving by chef Profesional
Hiasan Fresh Flower
#kateringkl #menuperkahwinan #weddingfairkl
Hubungi
0172260719 ( whatsapp / telegram / line )
chef obie
Ampang.Kuala Lumpur.Klang
Malaysia Selebriti Chef , Profesional Chef , Duta Produk @ Product Ambassador , Penulis Buku Masakan &Properties Advisor For Hotel & Resorts ./ FB : chefobie untold IG : chef_obie_official email : gunawan.jamil@gmail.com malaysiapropertiespure@gmail.com Blog utama : chefgunawanmalaysia.blogspot.com chefobie.blogspot.com ( coretan personal ) sajianlazat@blogspot.com chefbiskut.blogspot.com Hotline : 0172260719
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025
CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025 Assalammulaikum wbt Dan Salam Sejahtera , Pejuang-pejuang F&B semua , pasti bukan ...
-
Assalammualaikum wbt, Hari ni bie nak sharing resepi asas bechamel sauce, apa tu bechamel sauce? bechamel sauce ni lebih mudah kite panggi...
-
Kuih Tradisional India : Resepi Vadai Popular Chef Obie Bahan 240 gm Kacang dhal / ulundhu 1 sudu besar Tepung Beras 1 ...
No comments:
Post a Comment