Saturday, August 19, 2017

Fast Food Pilihan Chef Obie : Marrybrown Family Restaurant - Promo Sea games kl 2017 Hari Harimau Burger

Fast Food Pilihan Chef Obie : Marrybrown Family Restaurant 
Promo Sea Games KL 2017 Hari Harimau Burger 


Bersama staff MB dari Tampoi dan Taman Cendana Pasir Gudang


Bersama staff MB Taman Cendana


Gambar kiri - Bie ,Restaurant manager- Puan Zuraidah & Boss Mr Lee , mase tu supervisor name die encik azri, manager asal name die encik nizam..ingatan bie masih kuat juge rupenye heeee... maaf yea gambar dulu ni bukan mcm dlm smartphone sekarang ni, gambar menggunakan kemera canon dan berkodak filem lagi!

mmmm saje mengimbas kembali nostalgia dulu heee, bukan ape apebile makan di marrybrown fast food restaurant pasti secare tak sengaje akan teringat waktu mude remaje dulu- bie pernah bekerja dan menimbe pengalaman di fast food restaurant ni sebagai krew aje- merangkap kitchen krew , floor krew dan counter...waktu tu sementara menunggu keputusan SPM 1998.ahaks... kire dalam gambar tu chef obie - Lokasi Marrybrown tu kat Taman Cendana Pasir Gudang.Boss bie mase tu nama die Mr Lee, adik beradik name same..merupakan tauke marrybrown cawangan taman cendane dan pasaraya Maslee...memang baik la sesangat boss bie mase tu...Okaylah sekarang 29 th SEA GAMES KUALA LUMPUR / 9th ASEAN PARA GAMES , bie sendiri memang agak excited..maklumlah semalam ceremony di Stadium Bukit Jalil..paginya pulak bie dah ade di Stadium Tasik Titiwangsa layan sepak takraw 
Malaysia vs Thailand..walau tewas..kite mesti terus support harimau Malaya...
Harimau..Malaya..

so apa lagi yang ada bile sea games dah bermula...bie ada 
SET - HARI HARIMAU BURGER 
Promosi terbaru daripada fast food pilihan chef obie
iaitu MARRYBROWN

Korang mesti cuba set HARI HARIMAU BURGER ! oleh riri...sentuhan istimewa beliau tau..aaauuuummm....

tau banyak yg tanya..susah nak cari fast food marrybrown ni..dont worry..
bie akan sharekan lokasi marrybrown berdekatan dengan anda ! 




 lokasi Marrybrown berdekatan dengan anda ! 
Diseluruh Malaysia

MARRYBROWN NEGERI JOHOR






MARRYBROWN NEGERI MELAKA


MARRYBROWN NEGERI SEMBILAN


MARRYBROWN NEGERI SELANGOR


MARRYBROWN KUALA LUMPUR


MARRYBROWN NEGERI PERAK



MARRYBROWN NEGERI TERENGGANU


MARRYBROWN NEGERI PAHANG




MARRYBROWN NEGERI KELANTAN


MARRYBROWN NEGERI KEDAH



MARRYBROWN NEGERI SABAH



MARRYBROWN NEGERI SARAWAK




 Semoga perkongsian lokasi marrybrown berdekatan dengan anda ini dapat membantu..
layan marrybrown okay !

No comments:

Post a Comment

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR 2018 : MEMBUAT SATAY DAN SATAY FROZEN ( Kemasukan Bulan Ogos 2018 )

KELAS MEMBUAT SATAY & SATAY FROZEN  ( Kemasukan Bulan Ogos 2018 ) YURAN /FEE :  RM2200  Pesara / Ibu Tunggal / P...