Kelas Extravaganza Januari / Febuari
KELAS EXTRAVAGANZA COKLAT DEKO ( COKLAT PLASTIK )
Dekorasi kek – Menggunakan coklat plastik
Yuran : RM 200.00 Harga Tahun Baru / Harga Asal RM400 ( persendirian )
Setiap pelajar akan menerima - 1 buku Masakan “Istimewa Pemanis Mulut” 96 resepi secara percuma hanya untuk kehadiran kelas Extravaganza.
Tenaga Pengajar : Chef Obie
Tarikh :
21 / 01 / 2014 ( Selasa )
22 / 01 / 2014 ( Rabu )
23 / 01 / 2014 ( Khamis )
25 / 01 / 2014 ( Sabtu )*
26 / 01 / 2014 ( Ahad )*
28 / 01 / 2014 ( Selasa )
29 / 01 / 2014 ( Rabu )
4 / 02 / 2014 ( Selasa )
5 / 02 / 2014 ( Rabu )
6 / 02 / 2014 ( Khamis )
8 / 02 / 2014 ( Sabtu ) *
9 / 02 / 2014 ( Ahad ) *
13 / 02 / 2014 ( Khamis )
15 / 02 / 2014 ( Sabtu ) *
16 / 02 / 2014 ( Ahad ) *
18 / 02 / 2014 ( Selasa )
19 / 02 / 2014 ( Rabu )
20 / 02 / 2014 ( Khamis )
22 / 02 / 2014 ( Sabtu ) *
23 / 02 / 2014 ( Ahad ) *
25 / 02 / 2014 ( Selasa )
26 / 02 / 2014 ( Rabu )
27 / 02 / 2014 ( Khamis )
Masa : 2 Jam 30 minit ( 11 Pagi hingga 130 tengah hari )
Lokasi : Merdeka Villa , Jalan Merdeka , Ampang ( Landmark- Spectrum One Cinema )
Yuran Tambahan : Kelas pada hari sabtu dan ahad sahaja akan dikenakan tambahan yuran sebanyak RM50.00
.
-Pengenalan kepada coklat
-Resepi membuat coklat plastik
-Tips cara membuat -bunga ros kecil , besar , daun bunga ros dan dahan, cara penggunaan coklat plastik dan cara penyimpanan coklat plastic.
-Pelajar akan membawa pulang – coklat plastic yang dipelajari dan 1 buku masakan bertajuk “ Istimewa Pemanis Mulut “ 96 resepi untuk dicuba.
-Pelajar perlu membawa kotak kek atau bekas penyimpan , alat tulis dan apron sahaja
Pendaftaran Kelas
BAGAIMANA MENDAFTAR?
1. Bank in deposit RM150 ke dalam account MBB 151409098193 Muhamad Gunawan
2. Selepas bank in, SMS ke Admin 017 2260719 dan nyatakan: NAMA, TARIKH, KELAS DAN JUMLAH BANK IN . Contoh : Siti, 26/01, Kelas extra coklat deko, RM150,.
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa kelas atau hantar MMS resit deposit tunai selepas membuat pembayaran.
TERMA DAN SYARAT
Minimum penyertaan ialah 2 orang sehari. Kami berhak membatalkan kelas dan memulangkan deposit jika tidak cukup penyertaan.
Peserta akan dimaklumkan 2 hari sebelum kelas.
Sila maklumkan sekurangnya 2 hari lebih awal untuk menetapkan tarikh kelas ,
sekiranya anda tidak dapat hadir atau Lewat dari tarikh tersebut,
deposit tidak akan dipulangkan kerana instruktor telah menyediakan semua bahan.
anda masih boleh menggantikan tempat anda dengan orang lain sekiranya tidak dapat hadir.
Oleh itu juga penukaran kelas di saat akhir tidak dibenarkan.
Sekiranya tidak hadir tanpa pengganti, deposit tidak akan dikembalikan
Tidak dibenarkan membawa anak/keluarga duduk di kelas sepanjang kelas berlangsung.
Malaysia Selebriti Chef , Profesional Chef , Duta Produk @ Product Ambassador , Penulis Buku Masakan &Properties Advisor For Hotel & Resorts ./ FB : chefobie untold IG : chef_obie_official email : gunawan.jamil@gmail.com malaysiapropertiespure@gmail.com Blog utama : chefgunawanmalaysia.blogspot.com chefobie.blogspot.com ( coretan personal ) sajianlazat@blogspot.com chefbiskut.blogspot.com Hotline : 0172260719
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025
CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025 Assalammulaikum wbt Dan Salam Sejahtera , Pejuang-pejuang F&B semua , pasti bukan ...
-
Assalammualaikum wbt, Hari ni bie nak sharing resepi asas bechamel sauce, apa tu bechamel sauce? bechamel sauce ni lebih mudah kite panggi...
-
Kuih Tradisional India : Resepi Vadai Popular Chef Obie Bahan 240 gm Kacang dhal / ulundhu 1 sudu besar Tepung Beras 1 ...
No comments:
Post a Comment