KELAS CHICKEN CHOP 3 IN 1 2017
"Kelas Persendirian Hands On
Tunjuk Ajar Daripada Chef Profesional
Pemahaman Yang Mudah
Pelajar diberi buku Standard Resepi dan Cara Menggunakannya
Soalan Sentiasa Terbuka
Selepas Kelas Pelajar Boleh lagi Merujuk kepada tenaga pengajar
Kelas diadakan secara Santai "
3 IN 1 - 3 jenis CHICKEN CHOP akan diajar secara
profesional dan santai , bagi memudahkan pelajar
memahami dan seterusnya dapat aplikasikan ilmu
yang diajar secara maksimum .
profesional dan santai , bagi memudahkan pelajar
memahami dan seterusnya dapat aplikasikan ilmu
yang diajar secara maksimum .
Intipati :
1.Cara Penggunaan Ayam Untuk Chicken Chop
2.Perbezaan Saiz Potongan Chicken Chop , pemilihan dan pembelian
3.Penyediaan Tepung Istimewa Untuk Fried Chicken Chop & Breaded Chicken Chop
4.Penyediaan herba dan marinated untuk Grill Chicken Chop & Base Water Marinated For Chicken Chop Profesional Secret Recepi.
5.Cara Menggoreng dan grill yang betul
6.Penyediaan Sos Black Pepper dan Mushroom Sauce
7.Cara Platting - Restauran , Foodtruck , lunch boxes & Gerai @ Food Court
Pada Harga Yuran yang amat berpatutan untuk 3
jenis CHICKEN CHOP !
Pada Harga Yuran yang amat berpatutan untuk 3
jenis CHICKEN CHOP !
FREE KELAS - BLACK PEPPER SAUCE & MUSHROOM SAUCE
Breaded Chicken Chop
Fried Chicken Chop
Grilled Chicken Chop
+ Black Pepper Sauce & Mushroom Sauce
1 x sijil kehadiran
***YURAN PROMOSI RM1700 ( Harga Promosi )
KREDIT POTONGAN YURAN SEBANYAK RM500
UNTUK SETIAP PELAJAR YANG MENDAFTAR AWAL
UNTUK MENGIKUTI KELAS YANG AKAN DIADAKAN PADA BULAN
MAC & APRIL 2017
PELAJAR BOLEH MEMILIH SENDIRI
HARI DAN TARIKH UNTUK MENGIKUTI KELAS WESTERN FOOD INI.
Fee / Yuran : RM750 seorang
* Sekiranya Anda Bawa Lebih Daripada Seorang Pelajar Yuran akan menjadi RM600 seorang
Tarikh : Sepanjang Tahun 2017
Hari : Isnin hingga khamis juga
Sabtu Dan Ahad
( Jumaat Dan Public Holiday Tiada Kelas )
( Jumaat Dan Public Holiday Tiada Kelas )
Masa : 1030 pagi sehingga 1 tengah hari
Pembayaran Yuran / Fee :
Encik @ Cik @Tuan @ Puan boleh bank in Yuran / Fee RM600
Ke salah satu akaun pilihan
1.MAYBANK 151409098193
2.CIMB 7619121286
3.BSN 14005-41-00008021-7
Atas nama Muhamad Gunawan Jamil
Simpan resit - Bukti pembayaran.
whatsapp info pembayaran kpd pihak chef
0172260719
*sila pilih hari yg sesuai.
Baki yuran perlu diselesaikan pd hari kejadian
Lokasi : Merdeka Villa,
Jalan Merdeka ,
Bandar Baru Ampang
Landmark- Spectrum mall
Atau sekiranya anda ingin lebih ekstrim dan lebih mencabar sepanjang kelas masakan bermula selain kesoronokkan yang akan anda alami sepanjang hari
Bolehlah sertai
KELAS WESTERN FOOD
Untuk Perniagaan Restauran , Foodtruck , Lunch Boxes &
Gerai @ Food court
YURAN NORMAL RM2200 SEORANG
***YURAN PROMOSI RM1700 ( Harga Promosi )
KREDIT POTONGAN YURAN SEBANYAK RM500
UNTUK SETIAP PELAJAR YANG MENDAFTAR AWAL
UNTUK MENGIKUTI KELAS YANG AKAN DIADAKAN PADA BULAN
MAC & APRIL 2017
PELAJAR BOLEH MEMILIH SENDIRI
HARI DAN TARIKH UNTUK MENGIKUTI KELAS WESTERN FOOD INI.
Isnin hingga Khamis , Sabtu atau Ahad
( Jumaat Tiada Kelas )
Chicken Chop 3 jenis
Breaded / Grill / Fried
Lamb Chop
Beefsteak
Fish And Chips
Western Stock
Buat Tepung KFC
Base Water Marinated
Coleslaw
Mash Potato & Gravy
Black Pepper Sauce
Mushroom Sauce
Tartar Sauce
Spaghetti- Aglio alio Mussel atau Wild Mush Room Soup
Pembayaran Yuran / Fee :
Encik @ Cik @Tuan @ Puan boleh bank in Yuran / Fee RM1200
Ke salah satu akaun pilihan
1.MAYBANK 151409098193
2.CIMB 7619121286
3.BSN 14005-41-00008021-7
Atas nama Muhamad Gunawan Jamil
Simpan resit - Bukti pembayaran.
whatsapp info pembayaran kpd pihak chef
0172260719
*sila pilih hari yg sesuai.
Baki yuran perlu diselesaikan pd hari kejadian
Lokasi : Merdeka Villa,
Jalan Merdeka ,
Bandar Baru Ampang
Landmark- Spectrum mall
TESTIMONI PELAJAR CHEF OBIE YG TELAH BERJAYA MEMBUKA PERNIAGAAN :
WESTERN FOOD :
WESTERN FOOD :
Foodjam
Bukit Rahman Putra, Sg Buloh, Selangor
SAFHYD STEAK HOUSE
Jalan kubur tanah merah,berdekatan masjid ismail petra , Kelantan
Follow ig : chef_obie_official
FB : chefobie untold
website : chefgunawanmalaysia.blogspot.com
chefobie.blogspot.com
No comments:
Post a Comment