Malaysia Selebriti Chef , Profesional Chef , Duta Produk @ Product Ambassador , Penulis Buku Masakan &Properties Advisor For Hotel & Resorts ./ FB : chefobie untold IG : chef_obie_official email : gunawan.jamil@gmail.com malaysiapropertiespure@gmail.com Blog utama : chefgunawanmalaysia.blogspot.com chefobie.blogspot.com ( coretan personal ) sajianlazat@blogspot.com chefbiskut.blogspot.com Hotline : 0172260719
Monday, December 23, 2013
Kelas Dekorasi Coklat Ros Chef Obie
( 1 )KELAS DEKORASI COKLAT ROS ( Coklat Plastik )
Coklat hitam dan putih
MASA : 11 pagi - 1 tengah hari atau 2 petang - 4 petang ( pilihan )
YURAN : RM400.00 Termasuk 1 Sijil Kehadiran
HARI : Isnin - Khamis
Jumaat ( Tiada Kelas )
Sabtu dan Ahad ( Tambahan RM100 Untuk Yuran )
Public Holiday atau Cuti Umum ( Tiada Kelas )
SUKATAN PELAJARAN : Pengenalan Kepada Dekorasi Coklat Ros
Perbezaan Coklat Kouvetur Dan Coklat Kompaun
Demo- Cara Membuat Coklat Plastik Ros
Resepi Coklat Plastik Ros Hitam & Putih disediakan
Cara Pengurusan Dan Penyimpanan Coklat Plastik Ros
Cara kreatif Membuat Bunga Ros dengan mudah dan menarik
KEPERLUAN : Pelajar perlu membawa Apron sendiri , Alat Tulis ,
Tuala dapur , Bekas untuk mengisi coklat ros atau kotak kek.
TEMPAHAN KELAS : Untuk menempah kelas persendirian chef Obie .
Hubungi talian 017- 2260719 atau email ke gunawan.jamil@gmail.com ,
\ untuk menetapkan Tarikh kelas dan Masa Kelas ,
Deposite Yuran Kelas RM 200 perlu dimasukkan ke
Akaun MBB Maybank Muhamad Gunawan Jamil
Nombor Akaun 151409098193
LOKASI KELAS : Merdeka Villa, Ampang ( landmark- Spectrum Mall )
p/s- Jika anda mencari resepi- resepi percuma sila refer ke blog chef obie yang utama - chefgunawanmalaysia.blogspot.com
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025
CARA KIRA KIRA COSTING DENGAN MUDAH CHEF OBIE 2025 Assalammulaikum wbt Dan Salam Sejahtera , Pejuang-pejuang F&B semua , pasti bukan ...
-
Assalammualaikum wbt, Hari ni bie nak sharing resepi asas bechamel sauce, apa tu bechamel sauce? bechamel sauce ni lebih mudah kite panggi...
-
Kuih Tradisional India : Resepi Vadai Popular Chef Obie Bahan 240 gm Kacang dhal / ulundhu 1 sudu besar Tepung Beras 1 ...
No comments:
Post a Comment